U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Topper beoordelingen

4.82/5 (49)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Blijkbaar twee kanten

  Van Guido

  De topper is blijkbaar op twee kanten te beslapen. We sliepen eerst op de harde kant, waardoor het bed veel te hard was. Toen we de toppper omdraaiden was het veel beter. Emma mag alleen wel wat beter comuniceren over de twee kanten van de topper. Verder prima product.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 34 jaar
 • De topper is top

  Van Bianca D.

  Ik slaap zonder hoeslaken op de topper en hij blijft lekker fris en voelt ´s morgens niet vochtig aan. Ik vind de topper echt super goed.

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 23 jaar
 • Goede kwaliteit topper

  Van Evermar Dusten

  De topper was alweer mijn tweede bestelling bij Emma. Mijn eerste bestelling was een kussen en die sliep zo lekker dat ik ook voor de topper gekozen heb. De producten van Emma getuigen echt van vakmanschap. Het ziet er allemaal heel goed uit en de topper past zich heel goed aan mijn lichaam aan. Ik weeg 80 kilo en mijn vriendin ongeveer 60. We slapen allebij erg goed op de topper!

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 40 jaar
 • Super topper

  Van Nadja

  Ik heb de topper besteld met een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Waren na 3 dagen al geleverd. ik kreeg een berichtje zaterdag ochtend wanneer ze langs zouden komen. Super handig. Slaap er nu een week op ben erg blij!

  • Zijslaper
  • Met partner
  • 34 jaar
 • Goed

  Van peter

  De topper is goed.

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • 43 jaar
 • Lekker zacht

  Van Jens P.

  Door de zachte topper van Emma lig ik echt super. Voor mij is hij echt perfect.

  • Zijslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • 24 jaar
 • Tevreden

  Van Kevin de Vries

  We slapen nu een maand de160x200 topperen het bevalt goed. Het ligt erg lekker en we slapen allebei goed. de topper is lekker zacht en biedt tegelijkertijd goede ondersteuning Je zakt er niet in weg en er ontstaan geen kuilen, ook niet als je tegen elkaar aanligt in het midden. De levering ging erg snel. Ik ben ook zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van de medewerkers van Emma. Rondom de bestelling hadden we contact met de klantenservice. We werden goed geholpen. De communicatie was helder en we kregen snel een reactie. Al met al ben ik erg blij met de aankoop en zeer tevreden over het Emma matras!

  • Buikslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 37 jaar
 • Lekker koel

  Van Tony Eikelen

  Met mijn oude matras zweette ik altijd zo. Nu totaal geen last meer van, heerlijke topper!

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 32 jaar
 • Geen spleet meer

  Van Vera

  Mijn vriend en ik vinden het zo vervelend dat er altijd een spleet is tussen onze matrassen. Met de topper hebben we daar helemaal geen last meer van! Top idee zo´n topper!

  • Overdwars
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 35 jaar
 • Fijne topper

  Van Rosie

  Mijn tropper was aan vervanging toe. Bij emma mocht ik 100 dagen proefslapen, daarom gekozen voor emma. 100 dagen echter nooit nodig gehad. Topper ligt heerlijk en ik overweeg nu ook een emma matras te kopen.

  • Buikslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 36 jaar
 1. 1
 2. 2
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: