U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Topper beoordelingen

4.82/5 (49)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Topper proberen

  Van Annelies

  Ik had steeds zo´n last van mijn rug als ik wakker werd. Maar een nieuw matras is gelijk wel een hele investering, dus kwam ik uit bij het kopen van een topper. Ik ben blij dat ik de topper even kon proberen voordat ik er gelijk aan vast zat. Gelukkig hoeft hij niet terug, slaapt heerlijk!

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 22 jaar
 • Toppertjes!

  Van Dennis

  Wij hebben twee een persoons toppers op ons bed gelegd. Ideaal! Ik slaap op de ´harde´ kant van de topper terwijl mijn vriendin op de zachtere kant van de topper slaapt. Voor ieder wat wils.

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 37 jaar
 • top service

  Van Hameeda

  Ik was aan het neuzen op de website van emma toen ik de topper tegenkwam. wist niet echt wat ik ervan moest denken. Of ik het bijvoorbeeld perse nodig heb of niet. Ik vond dat zij mij eerlijk te woord stonden en zeiden dat het verschilt per persoon. Ik had niet echt het gevoel alsof ze mij iets wilde aansmeren (bloedirritant). Ik heb het even besproken thuis en toch gekocht. Ik heb het gekocht omdat ik samen met mijn man 2 losse matrassen heb in plaats van tweepersoons. Ik vind het top slapen. In de winter had ik de warmere en zachtere kant. En nu de zomer er begint aan te komen heb ik de topper laatst omgekeerd naar de koelere en hardere kant. Voor mij en mijn man is het in iedergeval top!

  • Rugslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 30 jaar
 • Leuke mensen

  Van Josefien

  De meid die ik aan de telefoon hielp me echt fantaistisch. Daarom gelijk de topper besteld met een leuke korting.

  • Zijslaper
  • Alleen
  • 30 jaar
 • gewoon goed

  Van vanessa

  De topper is gewoon goed. Beter zels dan onze vorige (veel duurdere) topper.

 • ook een matras

  Van Duco Dijkstra

  We hebben de topper gekocht omdat we van die vervelende spleet afwouden tussen onze oude matrassen. We hadden nog geen Emma matras, maar de topper ligt zo ontzettend lekker, dat we nu ook een Emma matras kopen.

  • Overdwars
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 34 jaar
 • voor mij de beste topper

  Van Susainy

  Ik heb sinds dat ik op me zelf woon altijd op toppers geslapen.Vind ik frisser en makkelijk afneembaar en daarnaast gaat het matras ook langer mee. Ik had gekozen voor de Emma topper omdat ik veel goede beoordelingen had gelezen over de topper maar ook over het matras en andere producten. Ik ben er erg tevreden, ik heb geen problemen ervaren met de bezorging. Al bij al voor mij de prefecte topper

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 37 jaar
 • niets voor mij

  Van M. bayram

  Enige de tijd de topper gebruikt. Mijn partner merkte geen verschil of hij nou op het matras lag of op de topper. Maar ik vond dat de kwaliteit van het matras niet optimaal was als zonder topper. Ik heb gebeld met de service,retourneren ging gemakkelijk. Ik slaap nu alleen op het matras, voor mij ligt dat stukken beter.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 34 jaar
 • Lekker slapen

  Van Wander Manse

  Na uitvoerig onderzoek en het bezoeken van meerdere vergelijkingsites, kwamen we toch uit bij het matras van emma. Ook omdat het als best getest is door de consumentenbond en de combinatie met het 100 dagen proefslapen leek het ons dat we hier geen buil aan konden vallen. We hebben gelijk het hele pakket aangeschaft, dus bed topper en matras en we zijn laaiend enthousiast. Ik snap niet dat iets zo lekker kan liggen. Ik kan dan ook iedereen de emma topper aanraden.

  • Overdwars
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 44 jaar
 • Goede topper

  Van Hero

  Na een lange zoektocht op het internet heb ik uiteindelijk gekozen voor de topper van emma. Mede om de 100 dagen proefslapen. Met mijn oude topper had ik het gevoel dat ik helemaal wegzakte. Ik heb dus ook best wel getwijfeld of ik wel een nieuwe topper zou kopen. Nu ben ik zo blij met mijn nieuwe topper dat ik ook overweeg het matras te kopen.

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 28 jaar
 1. 1
 2. 3
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: