Emma Emma Kids

Topper beoordelingen

 

4.84 uit 5.00 (43)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Beoordelingen over de topper

5 van 5 Sterren
Van Santana
23 jaar
27 april 2018

Goede topper

De topper werd snel thuisbezorgd en was zo uitgepakt. Geen gekke geurtjes ofzo, terwijl ik die wel verwacht had. De topper overbrugt mooi het gat tussen onze matrassen.

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Ajla O
22 jaar
25 april 2018

Maakt het helemaal af

De topper maakt het helemaal af! Ben erg blij dat ik de topper gekocht heb!

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Met meerdere partners
5 van 5 Sterren
Van Hans
31 jaar
24 april 2018

Simpel en snel

Over het bestellen is goed nagedacht. Ik had op best korte termijn een nieuwe topper nodig, omdat ik een scheur in ons oude gemaakt had. De topper van emma was zo binnen en ligt nog eens lekker ook.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Mirjam
0 jaar
23 april 2018

Lekker koel

Sinds ik de topper heb is mijn oude matras niet zo warm meer. Het ligt veel lekkerder, maar het fijnste vind ik tot nu toe wel dat ik veel ´koeler´ slaap.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Annelies
22 jaar
23 april 2018

Topper proberen

Ik had steeds zo´n last van mijn rug als ik wakker werd. Maar een nieuw matras is gelijk wel een hele investering, dus kwam ik uit bij het kopen van een topper. Ik ben blij dat ik de topper even kon proberen voordat ik er gelijk aan vast zat. Gelukkig hoeft hij niet terug, slaapt heerlijk!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Dennis
37 jaar
21 april 2018

Toppertjes!

Wij hebben twee een persoons toppers op ons bed gelegd. Ideaal! Ik slaap op de ´harde´ kant van de topper terwijl mijn vriendin op de zachtere kant van de topper slaapt. Voor ieder wat wils.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Hameeda
30 jaar
18 april 2018

top service

Ik was aan het neuzen op de website van emma toen ik de topper tegenkwam. wist niet echt wat ik ervan moest denken. Of ik het bijvoorbeeld perse nodig heb of niet. Ik vond dat zij mij eerlijk te woord stonden en zeiden dat het verschilt per persoon. Ik had niet echt het gevoel alsof ze mij iets wilde aansmeren (bloedirritant). Ik heb het even besproken thuis en toch gekocht. Ik heb het gekocht omdat ik samen met mijn man 2 losse matrassen heb in plaats van tweepersoons. Ik vind het top slapen. In de winter had ik de warmere en zachtere kant. En nu de zomer er begint aan te komen heb ik de topper laatst omgekeerd naar de koelere en hardere kant. Voor mij en mijn man is het in iedergeval top!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Josefien
30 jaar
14 april 2018

Leuke mensen

De meid die ik aan de telefoon hielp me echt fantaistisch. Daarom gelijk de topper besteld met een leuke korting.

Zijslaper
Alleen
5 van 5 Sterren
Van vanessa
0 jaar
6 april 2018

gewoon goed

De topper is gewoon goed. Beter zels dan onze vorige (veel duurdere) topper.

5 van 5 Sterren
Van Duco Dijkstra
34 jaar
5 april 2018

ook een matras

We hebben de topper gekocht omdat we van die vervelende spleet afwouden tussen onze oude matrassen. We hadden nog geen Emma matras, maar de topper ligt zo ontzettend lekker, dat we nu ook een Emma matras kopen.

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Met partner

1-10 of 24

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord