U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

SmartSleeve beoordelingen

4.79/5 (73)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Helpt tegen allergieen

  Van Samel van L.

  De smartsleeve heeft mij erg geholpen tegen mijn huisstofmijt allergie. Ik ben nog niet geheel van mijn symptomen verholpen, maar ik slaap in ieder geval veel lekkerder en rustiger.

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 28 jaar
 • Wonderbaarlijk

  Van Steven

  Ik heb dit gekocht omdat ik mijn laatste matras helemaal naar de vaantjes geholpen heb door er een kop koffie overheen te gooien. Ik wil dit matras graag beschermen tegen mijn stommieteiten. Ik heb eerder een waterdichte matras beschermer geprobeerd, maar die zorde ervoor dat ik snikhete nachten ervaarde. Hier heb ik bij deze beschermer absoluut geen last van. Heerlijk en het beschermd me voor een volgend koffie-drama.

  • 9 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 28 jaar
 • Doet wat het zegt

  Van de Vos

  De smartsleeve is waterdicht en maakt het matras niet minder comfortabel. Doet dus precies wat er op de website staat.

  • Rugslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 59 jaar
 • Zeer tevreden

  Van Broer Wolbert

  Ik ben altijd zeer zuineg op mijn spullen. Hiervoor heb ik op aanraden van de vriendelijke dame van de klantenservice een smartsleeve gekocht. Ik merk geen verschil tussen het slapen met en zonder hoes. Daarom houd ik hem er mooi omheen. Dat is wel zo goed voor mijn matras.

  • Rugslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 54 jaar
 • oeps

  Van Mohamud

  We houden wel van een ontbijtje op bed en ik heb vandaag mijn glas sinnasappelsap omgegooid in bed. Normaal een drama, maar nu hup de smartsleeve er om vandaan in de was en opgelost!

  • Overdwars
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Met partner
 • voor mijn zoontje

  Van Wendy

  Mijn zoontje heeft normaal gesproken ontzettend last van allergien. Sinds hij met een smarstleeve slaapt zijn z´n nachten veel langer en slaapt hij s´ochtends ook langer door. Wel fijn ook voor papa en mama.

  • Overdwars
  • 10 Uren slaap per nacht
  • 32 jaar
 • Minder last van mijn allergie

  Van Ellen

  Dankzij de smartsleeve van Emma heb ik ´s morgens veel minder last van mijn huisstofmijtallergie. Voor de smartsleeve had ik elke ochtend last van geïrriteerde ogen. Dit is echt heel hard geminderd. Bedankt voor dit topproduct.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 34 jaar
 • De smartsleeve maakt veel lawaai

  Van Lisa F.

  Ik ben niet helemaal overtuigd van de Smartsleeve. De kwaliteit is wel goed en hij doet wat er beloofd is. Een nadeel is wel dat hij redelijk veel lawaai maakt. Als je je beweegt dan hoor je een irritant geritsel en dit is best wel vervelend. Ik bekijk of ik eraan kan wennen anders ga ik hem nog terug sturen.

  • Overdwars
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 28 jaar
 • Heerlijk matras, alleen iets warm. Boxspring en kussen retour.

  Van Nadian Mourik

  Onlangs het matras, boxspring en een kussen besteld (160x200). De levertijd was iets lang maar dat zou ook door de populariteit komen.

  De boxspring gaat retour, zelf vind ik hem niet mooi en weinig toevoegen aan het matras voor de prijs. Hij is vrij stug. Wel degelijk. Ook het kussen retour gestuurd, vind mijn eigen kussen fijner. Het matras is wel heerlijk, ligt erg fijn, het is alleen wel een warm matras. Maar het ligcomfort is echt super.

  Uit mijn ervaring raadt ik een zo ademend/luchtig bed mogelijk aan om het matras iets koeler te houden. De klantenservice heeft me nog een hardere laag gestuurd omdat die koeler zou zijn maar die vind ik veel te hard en zonde van het comfort van het matras.

  Klantenservice is keurig, zo zijn de retour afhandelingen netjes en vlot gegaan. Zelf alleen wat problemen/pech gehad met het transportbedrijf maar ook die hebben hun best gedaan.

  Al met al kan ik echt oprecht tevreden zijn over het Emma matras en de service. Het vrijblijvend uitproberen is echt ideaal. Hoop wel dat alle retourzendingen milleuvriendelijk verwerkt worden...?

  Kortom: het matras is echt een aanrader, de boxspring en kussen vind ik persoonlijk minder. Afwerking van alle producten dik in orde. Service ook goed.

  • Buikslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 27 jaar
 • Goed product

  Van Hilde B.

  Wij hebben de Smartsleeve gekocht bij onze Emma-matras omdat mijn man nogal veel transpireert tijdens het slapen. Omdat de Emma-matras toch wel een investering is willen we hem ook beschermen. De Smartsleeve ligt ook zacht en is zeer gemakkelijk te wassen. We kunnen hem enkel aanbevelen.

  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 37 jaar
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 5
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: