U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

SmartSleeve beoordelingen

4.79/5 (73)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Goede matrasbeschermer

  Van J.A.A. Gerritsen

  De Emma SmartSleeve is echt een goede matrasbeschermer. Hij doet precies wat ik ervan verwacht. Ik ben er zeker van dat mijn matras veel langer meegaat en ik ben dan ook zeer content met de SmartSleeve.

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • 71 jaar
 • Niet klam!

  Van Waterland

  Ik heb al zulke producten in het verleden gebruikt en die bevielen helemaal niet. Ik was dus erg skeptisch, maar het viel alles mee! De matrasbeschermer maakt het niks warmer s´nachts en dat was precies waar ik op hoopte!

  • 7 Uren slaap per nacht
  • 89 jaar
 • blij

  Van Mike

  De SmartSleeve is echt super! Het houdt viezigheid en vocht uit mijn matras! Ik ben helemaal overtuigd.

  • Zijslaper
  • Alleen
 • Top

  Van Simon

  Ik eet wel gauw eens in bed en soms knoei ik wel wat. Daarom heb ik een smartsleeve besteld. Het is makkelijk wassen, daarom top!

  • Alleen
  • 45 jaar
 • Niks negatiefs

  Van Melina

  Ik ben sinds kort samen gaan wonen met mijn vriend. Naast het matras hebben we ook een matrasbeschermer besteld. De matrasbeschermer is erg praktisch en zeer gemakkelijk te wassen.

  • Buikslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 23 jaar
 • Goed

  Van D. Kempens

  Ik vind de smartsleeve goed. Ik heb hem nog niet zo lang, maar tot nu toe helemaal super.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 25 jaar
 • Tegen astma

  Van Jannsen

  Mijn zoon heeft astma. De smartsleeve is echt een uitkomst. Sinds ik de beschermer om zijn matras heb slaapt hij veel beter. Veel minder hoesten enzo, heel erg fijn. Ik denk dat ik zelf ook eentje koop ook al heb ik geen last van allergieen.

  • Overdwars
  • 10 Uren slaap per nacht
  • 10 jaar
 • erg tevreden

  Van Marianne

  Ik ben met het product en met de geboden service erg tevreden. Ik vind de smarstleeve super.

  • Rugslaper
  • 10 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 24 jaar
 • tot nu toe goed

  Van Wesley

  Normaal gesproken vind ik dat een matras veel te kort mee gaat. Ik heb dus de smartsleeve gekocht in de hoop dat mijn matras nu langer meegaat. Verder merk ik geen verschil tussen slapen met of zonder smarstsleeve.

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 39 jaar
 • Zelfs voor de honden.

  Van Gina van Hulten

  We hebben thuis drie labradors. Ik ben altijd als de dood dat ze mijn matrs beschadigen, Ze houden namelijk erg van ons matras ookal mogen ze niet in de slaapkamer komen! daarvoor heb ik de smartsleeve gekocht. Dit zorgt ervoor dat ik in iedergeval rustig van huis kan, zonder dat ik mij druk hoef te maken over dat mijn honden niet in de slaapkamer komen als ik boodschappen doe.

  • Rugslaper
  • Met partner
  • 35 jaar
 1. 1
 2. 2
 3. 4
 4. 5
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: