U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

SmartSleeve beoordelingen

4.79/5 (73)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Ligt lekker

  Van Amber

  Bij andere matrasbeschermers heb ik altijd het gevoel dat ik op een stuk plastic slaap. Met de smartsleeve van emme absoluut niet. Ligt echt lekker.

  • Overdwars
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 44 jaar
 • Goede prijs

  Van Nynke

  Een goede matrasbeschermer is in mijn ervaring altijd belachelijk duur. Toen ik de matrasbeschermer van emma zag wist ik ook niet zeker of het wel aan mijn eisen zou kunnen voldoen. Maar 100 dagen proefslapen, dus dan is het altijd het proberen waard. Lang verhaal kort, ik slaap er lekker op.

  • Buikslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 28 jaar
 • Geen twijfel meer

  Van Patricia

  Vrienden verklaarden mij helemaal voor gek dat ik een matrasbeschermer via internet zou kopen. Ik heb er namelijk echt een nodig tegen mijn allergieen. De 100 nachten proefslapen overtuigden mij echter meteen en ik nu ik er eenmaal op lig heb ik er absoluut geen spijt van

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 43 jaar
 • Waterdicht

  Van Kevin

  Mijn zoontje heeft snachts nog wel eens last van een ´probleempje´. Met de emma smartsleeve is het matras waar hij op slaapt goed beschermd. Voor hem echt ideaal. Nu kunnen we hem met een gerust hart op een goed matras laten slapen.

  • 45 jaar
 • Mooi

  Van Mike

  Ik vind de smartsleeve mooi. Hij past precies om het matras en het ziet er gewoon goed uit.

 • Rustige nachten

  Van Dennis

  Mijn vriendin heeft ontzettend last van hooikoorts. Hierdoor slaapt ze heel slecht en door haar niezen houdt ze mij ook de hele nacht wakker.... De smartsleeve is echt een uitkomst! We slapen veel langer

  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 27 jaar
 • Geen afbreuk aan comfort

  Van Anita

  Het matras lag al heerlijk. En op mooie spullen ben je zuinig, daarom heb ik besloten om toch maar een matrasbeschermer te kopen. Ik was een beetje bang dat ik er last van zou hebben bij het slapen, maar absoluut niet. Het ligt nog precies zo lekker als zonder. En mijn matras gaat nu langer mee!

  • Zijslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 44 jaar
 • Gelukkig maar

  Van Jenny

  De eerste dag dat ik mijn matras binnenhad gooide ik er gelijk een kop hete thee overheen. Gelukkig had ik de matrasbeschermer om mijn matras, waardoor er geen schade was! Wat ben ik blij dat dat ding waterdicht is.

  • 7 Uren slaap per nacht
  • 36 jaar
 • Goed idee

  Van Annette

  Ons vorige matras moest weg omdat we er toch niet zo zuinig mee om waren gegaan. Mijn man kwam vervolgens met het idee om een matrasbeschermer te kopen. Dat was voor ons het beste idee ooit. We kunnen nu echt met een gerust hart ons ontbijtje op bed nemen.

  • Rugslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 33 jaar
 • Tegen allergien

  Van Gerard Mulder

  Ik had altijd zo´n last van niezen s´nachts. Mijn huisarts zei dat ik misschien wel baat kon hebben bij een anti-allergiese matrashoes. Sinds ik de Emma smartsleeve heb slaap ik heerlijk en nies ik mezelf niet meer wakker.

  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 19 jaar
 1. 1
 2. 3
 3. 4
 4. 5
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: