Emma Emma Kids

Beoordelingen over het dekbed

 

4.76 uit 5.00 (38)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Beoordelingen over het dekbed

5 van 5 Sterren
Van Ania
44 jaar
1 mei 2018

Emma Junkie

Ik begon met het matras, maar moet nu eigenlijk alle producten hebben. Alles bevalt zo goed. Het dekbed was het een na laatste product van mijn Emma verzameling. Ik ben nu aan het sparen voor het boxspringbed.
Heerlijk dekbed trouwens ;)

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Lisa
31 jaar
26 april 2018

Makkelijk wassen

Ik vind het heel plesant dat het dekbed zo makkelijk te wassen is. Het helpt mij ontzettend bij mijn allergien en Emma verdient hiervoor van mij ook een dikke duim. Ik ben heeeeeel blij met mijn Emma dekbed.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Steven
32 jaar
25 april 2018

Niet te warm

Mijn vorige deken brandde ik zowat onder weg. Ik ben blij dat dit dekbed niet zo verschrikkelijk warm is. Dikke pluim!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Anne
26 jaar
25 april 2018

Extra

Ik ben zo blij met mijn deken dat ik er nog eentje koop. Meer deken is altijd beter! Een lekker vol bed!!

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Maud
41 jaar
23 april 2018

Fijn

Ik ben zo blij met mijn nieuwe deken! Ik sliep altijd onder een soort dons deken, waardoor ik elke ochtend wakker werd met een hele dikke deken bij mijn voeten en geen dons meer op mijn lichaam. Plus mijn oude deken kon ik alleen maar wassen op 30 graden. Super vies! Een emma deken kopen was een goede keuze.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Johan
42 jaar
22 april 2018

Lekker warm

Ik zoek altijd een lekker warme deken. De emma deken is precies wat ik zocht. Koop er misschien nog wel eentje voor in de caravan.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Adrianne
21 jaar
20 april 2018

Dekentje vervangen

Ik had altijd mijn favo dekentje voor op de bank. Maar het dekentje moet nu op luie dagen plaatsmaken voor mijn nieuwe emma deken.

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Maikel
39 jaar
19 april 2018

Erg blij

Ik ben erg blij met mijn dekbed. Absoluut geen spijt van mijn aankoop.

Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Reyer Blankevoort
41 jaar
12 april 2018

Heerlijk licht en niet te warm

Het dekbed slaapt heerlijk. Het is niet te zwaar voelt licht en luchtig aan en het is nooit te warm, en zeker niet te koud.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Gerald
66 jaar
11 april 2018

Wow

dit is pas de eeste review die ik schrijf. Maar het dekbed heeft me echt verbaasd. Het is licht en niet te warm, maar laat me op koudere dagen toch niet koud. Echt petje af!

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen

1-10 of 21

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord