U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Boxspringbed beoordelingen

4.69/5 (42)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Bed en matras

  Van Serena

  Ik heb het bed en het matras nu ongeveer drie weken. Ik lig lekkerder en het ziet er allemaal veel strakker uit dan mijn oude combinatie. Het voelt sowieso wel luxe slapen op zo´n grote boxspring. Een nadeel is dat ik me nu al een paar keer veslapen heb......

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 40 jaar
 • Mooie combinatie

  Van vander Vlist

  Het bed in samenspel met het matras vind ik persoonlijk echt een mooie combinatie. Dat het geheel ook nog eens lekker ligt maakt het natuurlijk helemaal af.

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 54 jaar
 • Stevig bed

  Van Marlies

  Ons oude bed kraakte zo. Daarom hebben we gekozen voor dit bed. Het bed is lekker stevig, kraakt niet en ligt heerlijk in combinatie met het matras.

 • Alles ineen

  Van Femke

  We hebben alles in een keer besteld en thuis laten bezorgen. Ideaal binnen een uurtje was alles opgebouwd en waren de vriendelijke mannen de deur weer uit en konden wij op bed.

  • Overdwars
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 41 jaar
 • Mooi bed

  Van Ewout

  Ik heb het bed gekocht omdat ik het vooral heel mooi vind. Dat het lekker ligt is natuurlijk een plus ;)

  • Rugslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 43 jaar
 • Solide

  Van André

  Zelf vind ik het heel belangrijk dat een bed stevig en solide is. De boxspring van emma kraakt niet en het bed is over het algemeen gewoon heel stevig als je er op ligt. Ook was de service perfect. Een afspraak over het inelkaar zetten van het bed was snel gemaakt en ook het inelkaar zetten was zo gepiept. De mannen hadden niet eens tijd voor koffie!

  • Overdwars
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 46 jaar
 • Bijzonder bed

  Van Jens

  Ik heb het boxspring bed nu een maand ofzo en ik ben erg tevreden! De combinatie boxspring met matras is echt fantastisch. Voor het eerst sinds maanden slaap ik lekker door snachts en word ik sochtends lekker uitgerust wakker. Komen ze hem ook nog bij mij thuis installeren. In een woord geweldig!

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 50 jaar
 • Strak design

  Van Blokzijl

  Ik ben erg te spreken over het strakke design van de boxspring. Het bed plus matras past mooi in mijn slaapkamer. Verder was het erg fijn dat het bed bij mij thuis inelkaar. Het is het beste bed wat ooit in een slaapkamer van mij gestaan heeft.

  • Rugslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 45 jaar
 • Gezellig en toch ruim

  Van Mieke

  De boxspring in combinatie met de topper is voor ons de ideale oplossing. Voor we gaan slapen liggen we graag nog even gezellig bij elkaar. Dit kan zonder irritante gleuf dankzij de topper. Als we echter willen slapen dan hebben, zowel mijn partner als ik, graag voldoende ruimte omdat we onrustige slapers zijn. Deze combi zorgt dus voor een fantastische nachtrust.

  • Overdwars
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 29 jaar
 • Tevreden klant

  Van Ronald en Linda V.

  Wij zijn erg tevreden over de boxspring in combinatie met de matras.De levering verliep vlot en we slapen er beide erg goed op.

  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 40 jaar
 1. 1
 2. 3
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: