Emma Emma Kids

Boxspringbed beoordelingen

 

4.69 uit 5.00 (42)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Beoordelingen over het boxspringbed

5 van 5 Sterren
Van Margreet
33 jaar
9 mei 2018

Fantastisch

Het bed ziet er niet alleen goed uit, het ligt ook nog eens geweldig. In één woord fantastisch!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Yvonne
55 jaar
9 mei 2018

Goede producten

Ik ben ooit begonnen met een kussen voor mezelf, maar uiteindelijk na het metras heb ik nu ook het matras en de boxspring gekocht. Met matras 160x200. Het bed en matras werden keurig samen geleverd binnen een week en het was zomaar opgebouwd. Ik heb ze nog een kopje koffie aangeboden, maar daar was zelfs geen tijd mer voor. Al met al ben ik erg tevreden met mijn emma spulletjes. Ik ga denk ik ook de deken kopen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Jolet
49 jaar
7 mei 2018

Mooie kleur

We hadden altijd een standaard houten bed en we waren erg bang dat dit bed veel te hip zou zijn, maar het ziet er juist hartstikke mooi uit in onze slaapkamer. Het bed is stevig comfortabel en het hoofdbord lekker zacht.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
3 van 5 Sterren
Van Yara
43 jaar
5 mei 2018

Te groot

Toen het bed opgezet is in onze kamer bleek toch dat het niet helemaal paste. Super dom dat we het niet goed opgemeten hebben, maar over het terugsturen werd gelukkig absoluut niet moeilijk gedaan. 3 sterren dus omdat ik erg neutraal ben. Het matras ligt heerlijk btw!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Martijn
41 jaar
2 mei 2018

Goed boxspringbed

Het bed staat goed in onze kamer. Het lijkt zelfs wel echt ´duur´ design. Mijn vrouw is erg tevreden met hoe comfortabel het hoofdbord is.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Michael
55 jaar
27 april 2018

Ziet er goed uit, goeie prijs

De levering ging als aangegeven. Een extern bedrijf nam contact met ons op en heeft een afspraak gemaakt voor het leveren van het matras. Verwachtte er eerlijk gezegd niet al te veel van omdat ik normaal niet zo´n online shopper ben. Maar ben er al met al erg tevreden mee.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Cas
34 jaar
24 april 2018

Hip!

Ik vind het maar een hip bed. Ziet er echt strak uit in de slaapkamer. Ben tot nu toe erg blij met mijn aankoop en ik zou zo weer een boxspring kopen bij Emma. Dikke aanrader.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Stan
29 jaar
22 april 2018

Modern

Het bed werd op afspraak binnen twee weken geleverd. Ze gaven een tijdsindicatie van tevoren, ben zeer te spreken over de levering. Het bed zelf ziet er stevig maar modern uit, ik ben tevreden.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Bruggeman
43 jaar
20 april 2018

Geen vergissing

Ik was toe aan nieuw matras, heb rondgekeken on het internet en kwam bij Emma terecht. Goede recencies; en eigenlijk beetje impulsief besloten om er ook gelijk een boxspring bij te kopen. Dan ben ik er iniedergeval de komende jaren weer zoet mee. Eigenlijk is alles wel vlot verlopen monteurs waren ook aardig.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Martijn
57 jaar
16 april 2018

Van de reclame

Ik zag het matras voorbij komen op TV. Ik vond het best een onderneming om een matras en bed online te bestellen en niet in een winkel. Slaap er nu een tijdje op en ben helemaal om. Het is toch de toekomst denk ik dan maar.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner

1-10 of 26

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord