🤗 👩 JE HEBT NOG: Bekijk onze aanbieding van de Week

Aanbieding van de Week
00
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden
5% korting op jouw eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling!

2x Airgrid Kussen

2x Airgrid Kussen

Perfecte ergonomie met 0 gravity gevoel
Verstelbare stevigheid en hoogt
Thermoregulerend en ademend kussen
AirGrid®-geheugentechnologie

Dringend nood aan een goede nachtrust? Levering van uw AirGrid® Kussen binnen enkele dagen.

Het Original AirGrid® Kussen

Levertijd: 10 - 20 werkdagen

Incl. Recyclebijdrage € 0,00

Compleet contactloze bezorging .

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Incl. 21% BTW

Of betalen € 0,00 voor 3 maanden

Perfecte ergonomie met 0 gravity gevoel
Verstelbare stevigheid en hoogt
Thermoregulerend en ademend kussen
AirGrid®-geheugentechnologie

Dringend nood aan een goede nachtrust? Levering van uw AirGrid® Kussen binnen enkele dagen.

Kenmerken van het Emma Original AirGrid® Kussen

NIEUW - De nieuwe generatie hoofdkussens

0 zwaartekracht gevoel met AirGrid® technologie

De gloednieuwe AirGrid®-technologie in ons kussen verdeelt gewicht en druk op een corrigerende manier voor een gewichtloos slaapgevoel. Het originele Emma AirGrid®-kussen biedt stevige en stabiele ondersteuning voor hoofd, schouders en nek.

Voor alle slaaphoudingen

Afhankelijk van uw slaaphouding en of u liever zachter of steviger slaapt, kunt u de afzonderlijke lagen van het kussen verwijderen. Zo wordt de hoogte en het gevoel van het kussen precies zoals u dat wilt!

De thermoregulerende hoes

Ons nieuwe AirGrid®-kussen biedt een unieke temperatuurregeling voor een rustigere nachtrust: het honingraatnet is in de hoes verwerkt en zorgt voor de beste luchtcirculatie, voor zweetvrije nachten.

Een kussen voor alle slapers


Het Original AirGrid® traagschuim hoofdkussen is perfect voor het slapen in alle posities en voor alle lichaamstypen! Het heeft verwijderbare schuimlagen zodat u de hoogte en het comfort gemakkelijk kunt aanpassen. Verwijder gewoon een van de twee schuimlagen en geniet van het comfort dat bij u past.

Perfecte neksteun


Met zijn doordachte ontwerp en geheugentechnologie past het originele AirGrid®-kussen zich aan uw nek aan en biedt het ondersteuning en een perfecte houding gedurende de hele nacht. Als u last heeft van nek- of rugpijn, is dit het ideale accessoire om u te helpen goed te slapen en uw pijn gedurende de dag aanzienlijk te verminderen.

De nieuwe AirGrid®-technologie

Benefits Emma kussen 3

De nieuwe AirGrid®-technologie

AirGrid®-technologie biedt ondersteuning zonder zwaartekracht en een thermoregulerende hoes. De honingraatstructuur absorbeert de druk en verdeelt het gewicht om drukpunten op het hoofd en de nek te elimineren. Dankzij het gaas circuleert de lucht door het kussen en de hoes en wordt de warmte afgevoerd voor een gereguleerde temperatuur gedurende de hele nacht.

Ontdek onze producten

FAQ

 • Hoe kiest u uw traagschuim kussen?

  Het traagschuimkussen moet zich naar de vorm van uw hoofd, nek en bovenrug vormen en weer in zijn oorspronkelijke vorm terugkeren zodra u opstaat. U moet rekening houden met de hardheidsgraad, die afhangt van de positie waarin u slaapt, en de dichtheid ervan. U kunt dan een keuze maken aan de hand van de vorm van het kussen: rechthoekig of vierkant. De Original AirGrid® Pillow is een rechthoekig geheugenkussen met 2 lagen voor optimale ondersteuning tijdens uw nachten.

 • Waarom kiezen voor een geheugenkussen?

  Het traagschuimkussen wordt aanbevolen om alle risico's van rug- en nekpijn te vermijden. Het helpt ook om wervel- en nekpijn te verminderen voor een comfortabele nachtrust. Het traagschuimkussen vermindert de drukpunten in het hoofd, de nek en de bovenrug.

 • Is het traagschuim kussen geschikt voor iedereen?

  Mensen die lijden aan rug- of nekpijn wordt aangeraden te investeren in een traagschuim kussen om de kwaliteit van hun slaap te verbeteren en tegelijkertijd de pijn te verlichten. Het traagschuimkussen is echter niet alleen voor lijders, iedereen kan van een goede nachtrust genieten met dit type kussen. Het Originele AirGrid® Kussen is een kussen dat geschikt is voor alle slaaphoudingen.

 • Wat is de beste positie om te slapen met een traagschuim kussen?

  Het is raadzaam om op uw rug of op uw zij te slapen en ervoor te zorgen dat het kussen zo is geplaatst dat het uw hoofd en nek perfect ondersteunt. U kunt op uw buik slapen met een traagschuim kussen, maar zorg ervoor dat het niet te dik is. Met het originele Emma-kussen en zijn 3 uitneembare lagen kunt u in de positie van uw keuze slapen, terwijl u tijdens uw nachten de voordelen van het traagschuimkussen geniet.

 • Met welke externe invloeden moet u rekening houden voordat u een kussen koopt?

  Bij de aankoop van een hoofdkussen moet u rekening houden met uw lichaamstype, uw favoriete slaaphouding en de hardheid van uw matras. Samen bepalen deze factoren de uitlijning van uw wervelkolom tijdens de slaap. De slaaphouding is de belangrijkste factor: deze bepaalt de juiste hoogte van het kussen om uw wervelkolom te ondersteunen en de bloedcirculatie te verbeteren. Gemiddeld hebben zijslapers hogere kussens nodig dan rugslapers, terwijl buikslapers minimale neksteun nodig hebben.

  Het tweede waar u rekening mee moet houden is de lichaamsbouw: een lang of breedgeschouderd persoon zal een hoger kussen nodig hebben, terwijl een kort persoon eerder voor een lager kussen zal kiezen.

  Het laatste punt van overweging is de matras. Als u een zachte, verende matras hebt waar u dieper in wegzakt, raden wij een vlakker kussen aan. Aan de andere kant, als uw matras wat harder is en u een beetje wegzakt, moet uw kussen iets hoger liggen.

 • Welk kussen is geschikt voor kinderen?

  Het gebruik van een kussen voor baby's en jonge kinderen wordt afgeraden. In het algemeen zijn de meeste kussens te hoog om hun kleine nekjes goed te ondersteunen].

 • Wat zijn de verschillende kussenmaterialen en wat zijn de verschillen?

  Emma biedt twee verschillende soorten kussens aan: microvezelkussens en schuimkussens. Ze bieden allemaal optimale ondersteuning voor de halswervelkolom dankzij de uitneembare lagen waarmee u het kussen naar wens kunt aanpassen. Als u de behoefte voelt om uw kussen te pluizen en te knuffelen, of als u geniet van het veilige gevoel van slapen in uw kussen, zijn onze microvezelkussens de ideale oplossing voor u. Als u de voorkeur geeft aan een steviger slaapgevoel en graag op uw kussen slaapt, zult u onze schuimopties geschikter vinden, zoals het originele AirGrid®-kussen.

 • Moet ik ook kussenslopen bij het kussen kopen?

  Het is geen verplicht item, maar het is aan te bevelen een kussensloop te hebben om het kussen schoon te houden, maar ook om bij uw lakens te passen. Onze kussenslopen zijn echter wasbaar, voelen aangenaam aan en zijn gemaakt van hypoallergene materialen.

 • Hoe werkt de proefperiode voor kussens?

  De risicoloze proefperiode is een exclusief voordeel voor de klanten van Emma. De dag dat uw artikel op uw afleveradres aankomt, begint de proefperiode van 30 nachten. Wij bieden dit voordeel omdat wij geloven dat de enige manier om te weten of een Emma-product geschikt is voor u, is het uit te proberen en eraan te wennen. Als u na de proefperiode nog steeds denkt dat ons product niet geschikt is voor u, kunt u het terugsturen. Gebruik gewoon ons retourportaal om de procedure te starten.

Emma One

Perfecte service

De Emma Belofte

 • 30 nachten proefslapen

  We snappen dat het moeilijk is om in een winkel te moeten kiezen welk product de beste keuze is. Daarom nodigt Emma je uit dit kussen thuis uit te testen zonder risico.

 • 2 jaar garantie

  Wij bieden 2 jaar garantie op onze Emma kussens

 • Gratis bezorging & retour

  Het is zeer waarschijnlijk dat Emma het beste kussen ooit heeft. Maar mocht je toch niet tevreden zijn, dan hebben we retourneren heel eenvoudig gemaakt. Je kan ons handige retourportaal gebruiken om het retour aan te melden. Wij zorgen voor de rest. Onze retourzendingen zijn natuurlijk he-le-maal gratis.​

2x Airgrid Kussen 

Vanaf € 0,00

Shop nu Shop nu
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst:

Emma Logo Financing